Schoonheidsinstituut Leuven - Schoonheidsspecialiste Carmen

Al meer dan 35 jaar een passie voor beauty en wellness

Schoonheidsspecialiste bij schoonheidsinstituut Carmen Leuven
Schoonheidsspecialiste bij schoonheidsinstituut Carmen Leuven

In het hartje van Kessel-Lo opende schoonheidsspecialiste Karin Fortje in 1986 de deuren van schoonheidsinstituut Carmen. Haar doel? Haar passie voor beauty en wellness overbrengen op andere mensen.

Langzaamaan groeide haar zaak uit tot een gevestigde waarde in de buurt van Leuven. En ook nu geniet zij er nog elke dag van als ze haar klanten mooier en gelukkiger kan maken.

Na 35 jaar kan ze terugblikken op een mooie evolutie van goede merken, efficiënte behandelingen en een trouw cliënteel:

Een woordje van Karin over haar schoonheidssalon

"Reeds als kind stond glitter en glamour op mijn verlanglijstje. Rond mijn 16de oefende ik al enkele schoonheidsbehandelingen uit. Enkele jaren later behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste aan het Denise Grésiac instituut in Antwerpen.

Een eigen zaak, dat was mijn droom al van in het begin. En in 1986 was het zover. In Kessel-Lo (bij Leuven) opende ik schoonheidssalon Carmen. Steeds meer mensen vonden de weg naar hier. Gezichtsbehandelingen,gelnagels,ontharingen met wax of laser … Er kwam een heuse evolutie. Na 10 jaar kwam de eerste grote vernieuwing. Ik leerde werken met verschillende grote merken.

De laatste tijd spits ik mij toe op nieuwigheden zoals het nieuwe merk Thalion, dat vooral centraal staat voor mensen die nood hebben aan welbehagen en rust op basis van algen.Zo kunt u nu al vóór elke behandeling extra genieten in de lounge ruimte met aangepaste muziek. Sommige mensen komen gewoon wat vroeger om al even tot rust te komen!

Ik doe er alles aan zodat u, de klant, de ideale schoonheidsbehandeling krijgt. Tot op heden blijf ik bewust alleen werken zonder personeel, maar met externe medewerkers. Ik bied een luisterend oor voor een goede huid- en verzorgingsanalyse. Daarnaast volg ik tal van cursussen, zodat ik steeds up-to-date blijf met wat er gebeurt in de schoonheidswereld.

Na 21 jaar behandelen was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2007 was de gloednieuwe privésauna in Sint Joris-Winge een feit. In het saunacomplex hecht ik veel belang aan genieten en verzorging. Ontspannende lichaamsverzorgingen zoals hotstonemassages en warme kaarsenmassages komen in deze omgeving volledig tot hun recht.

Ik heet u van harte welkom bij schoonheidsinstituut & saunacomplex Carmen!

Karin Fortje"