Aromatic gelaatsverzorging

Aromatic gelaatsverzorging

 In een uniek moment van ontspanning  tijdens de massage, herwint je huid  soepelheid, glans en zachtheid. De behandeling eindigt met een masker op basis van planten extracten.

Hydradermie Dubbele Ionisatie

De exclusieve sterbehandeling Hydradermie van GUINOT hoorde al bij de absolute top. Dankzij een technische upgrade is de behandeling nu onovertroffen.

Nieuwe elektroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een Dubbele Ionisatie en daarmee een dubbele penetratie van actieve werkstoffen. Er is een Serumgel voor elk schoonheidsdoel: Voeding, Hydratatie, Antirimpel, Puurheid, Kalmerend, Oplichtend, Anti-aging. Er zijn Serumgels voor de ogen en voor de hals en de buste. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

 

Hydradermie Lift

Hightech liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent.

De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en vermoeide en hangende gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit... zonder injecties!

Geheimen van de behandeling

De ontgiftende drainage.De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.

De spierstimulatie. Tijdens de spierstimulatie "werken" de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden de gelaatstrekken

 

Beauté Neuve

Beauté Neuve is een behandeling om de vermoeide, doffe en gestreste huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden.

De methode maakt de overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien: jeugdiger en stralender.

Geheimen van de behandeling

Peel'In / Peel'Out. De Peel'In gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende, terwijl het Peel'Out schuim de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.

Dermanove. Diepgaande celregeneratie door het regenererend serum Dermanove, dat in de huid van gezicht en hals wordt verspreid.

Clarismasque. Masker met verhelderende werking van pure Vitamine C op de huid en op bruine vlekken.

 

Liftosome extra versteviging

De behandeling Liftosome is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.

Het resultaat is te danken aan de voornaamste werkstof, Pro Collageen, en de modellerende werking van het Thermolift-masker. Het masker zorgt voor een zachte warmte waardoor de werkstoffen van het Pro Collageen beter intrekken.

Geheimen van de behandeling

Concentré Pro Collagène. De schoonheidsspecialiste brengt op het gezicht het Concentré Pro Collagène aan, dat de elasticiteit van de huid bevordert en helpt deze in stand te houden.

Masque Thermolift. De zachte warmte van het Thermolift masker stimuleert de opname van de werkstoffen door de huid. Wanneer het hard wordt, heeft het masker een onmiddellijke modellerende huidspannende werking.

 

Hydradermie Ooglift

Met Hydradermie Lift Yeux laat de Guinot-expert specifiek de spieren van de oogcontour werken, om ze te versterken en nieuwe stevigheid te geven. Meteen na de eerste behandeling verdwijnen de rimpeltjes, worden de kraaienpootjes gladder en zien de ogen er jeugdiger uit.

 

Geheimen van de behandeling

Ontgiftende drainage. De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.

Spierstimulatie. De spierwerken, krijgen weer volume en tonus en de gelaatstrekken worden opnieuw aangespannen.

Massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.