Beautytips

Beautytips

Reistasje GUINOT Schoonheidssalon Carmen
ogenbehandelingen Schoonheidssalon Carmen
reinigingsmelken en lotions GUINOT Schoonheidssalon Carmen

SLAPEN
 
Zorg voor voldoende slaap. Je huid herstelt zich 's nachts. Het is daarom heel belangrijk dat je voldoende nachtrust krijgt.
En nu we het toch over slapen hebben nog een goede raad: slaap op je rug. Je kunt je wel voorstellen dat het niet bevorderlijk voor het herstel van je huid is als die de hele nacht tegen een kussen wordt aangedrukt. Chinese vrouwen hadden dit al snel ontdekt en sliepen vroeger altijd op hun rug met een porseleinen kussen dat hun hoofd in de juiste positie hield.
Neem nog voor het slapengaan een lekkere thee van [Comfort zone]. Deze thee kan je via de shop bestellen.Hij bevat enorm veel anti-oxydanten waardoor het lichaam veel beter de afvalstoffen gaat elimineren.
REINIGEN
 
Reinig je huid dagelijks met een reinigingsmelk en lotion aangepast aan uw huidtype met onze kwalitatieve GUINOT producten of COMFORT ZONE producten. Door de toenemende polutie in de lucht krijgt uw huid het hard te verduren. Restjes zorgen alleen maar voor verstopte poriën en irritaties. Voor de vette huidtypes bestaan er reinigingsgels die de talgproductie beter regelen.
 
ROKEN
 
Laat het roken achterwege!!! Roken is niet alleen heel schadelijk voor onze gezondheid, maar we worden er ook niet mooier van. Roken vernauwt de bloedvaatjes. De huid krijgt hierdoor minder zuurstof en noodzakelijke voedingsstoffen, en verliest stevigheid en elasticiteit. Alleen al het vergelen van uw huidskleur geeft je geen mooie uitstraling.
Neem ieder seizoen een gelaatsverzorging en/of een lichaamsbehandeling in het schoonheidssalon om de huidconditie te verbeteren. Dit is een aanrader voor iedereen die te maken krijgt met stress,vermoeidheid en roken.Hierbij geven wij steeds de korting van 5 beurten + 1keer  GRATIS
 
ZON
 
De zon staat altijd hoog in het rijtje van "rimpelveroorzakers". De zonnestraling verhoogt het aantal vrije radicalen in de huid. Je kunt vrije radicalen zien als "stoute en vrijgevochten mannetjes" die de "gezonde huidcellen" die ieder een vaste plaats hebben, lastigvallen en daardoor de huid schaden. Collageen dat de huid soepel houdt, wordt afgebroken en de huid verliest zijn elasticiteit. Het is dan ook van groot belang dat je je huid beschermt tegen de schadelijke invloed van de zon. Gebruik daartoe altijd en overal een anti-zonnebrandcrème met een factor van tenminste spf 15. Of je nu gaat boodschappen doen of naar je werk reist, of de zon nu schijnt of het bewolkt is.
Draag bij zonnig weer altijd een zonnebril. Als de zon fel is, knijpen we automatisch onze ogen toe. De huid rond de ogen is heel teer en daardoor vatbaar voor rimpels en lijntjes. Hoe meer je je ogen samenknijpt, hoe meer rimpels er op den duur zullen ontstaan (dynamische rimpels). Ditzelfde geldt eigenlijk voor alle andere bewegingen die je met je gezicht kunt maken. We gaan je nu niet zeggen dat je niet meer mag lachen om rimpels te voorkomen (lachen is gezond!) maar probeer wel je gezicht op zijn tijd te relaxen.
Neem ook kennis met onze nieuwste MEDEX gelaatsverzorgingen,deze kuurverzorging geeft u de mogelijkheid om een boost te geven aan uw huid waardoor uw rimpels zichtbaar zullen verminderen door de toevoeging van hyaleuron en meso poly-vitaminen.
Aangewezen behandelingsschema: 6 beurten om de 14 dagen met aangepaste verzorgingscréme die u gratis wordt aangeboden door ons! prijs 95 euro per keer ,6 beurten 570 euro+ gratis verzorgingscréme.
 
POLUTIE
 
Luchtvervuiling: het is niet gemakkelijk om de huid tegen luchtvervuiling te beschermen. Het is natuurlijk het beste om in een omgeving met zuivere lucht te wonen en te werken. Maar dat hebben we niet altijd voor het zeggen.
In ieder geval kun je je huid een handje helpen door  een dagcréme aan te brengen. Je huid heeft dan in ieder geval enige bescherming. En verder is het natuurlijk van belang dat je je huid 's avonds goed reinigt.
 
Daarbij komt nog dat de bewegingen van het roken (het samenknijpen van de mond en soms ook het toeknijpen van de ogen) kleine lijntjes rond mond en ogen kunnen bevorderen (de zogenaamde "dynamische rimpels").
 
VOEDING
 
Eet gezond en drink tenminste 1 à 2 liter water per dag. Het klinkt afgezaagd, maar een gezond voedingspatroon en voldoende water vormen nu eenmaal de basis van een stralend mooi uiterlijk. Schoonheid komt van binnenuit! Zorg er dus voor dat je voldoende vitaminen, mineralen en aminozuren binnen krijgt. Vooral vis is erg goed voor de huid.
Voorkom drastisch afvallen. Drastisch afvallen is nergens goed voor, ook niet voor je huid. Door het jojo-effect verliest de huid elasticiteit met als gevolg dat zich sneller rimpels vormen.
Vooral spanning en stress kunnen ervoor zorgen dat je gezicht de hele dag (en nacht) in een grimas vertrokken is en... Daar krijg je op den duur rimpels, lijnen en vouwen van.
Voorkom dus spanning en stress! Spanning en stress zijn schadelijk voor je lichaam en doen je huid geen goed.
We hebben het al gezegd: het is (nog) onmogelijk om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Maar op het gebied van de huidverzorging bestaan er wel crèmes die de vorming kunnen vertragen 
Alpha hydroxy acids (AHA), zuren die worden verkregen uit melk, fruit en rietsuiker. AHA's verwijderen dode huidcellen en stimuleren de collageenproductie.
 
 
Moet ik één tot twee keer in de week een peeling toepassen?
 
Ja,inderdaad ,voor een optimaal resultaat van uw dag en nachtverzorging is dit noodzakelijk! Alles hangt af van uw huidtype. Gevoelige huidtypes gebruiken beter geen fruitzurenpeeling omdat de huid al van zichzelf redelijk dun is. Ook mensen die gebonden zijn aan medicatie doen er goed aan om er met de schoonheidsspecialiste over te praten.
Tips voor mooie zijdezachte gladde benen
Waxen of definitief ontharen bij de schoonheidsspecialiste blijft nog altijd de beste manier om je benen te ontharen . Gebruik 2 keer in de week gomage Facile van het merk GUINOT voor je dode huidcellen te verwijderen
Verder is het natuurlijk van belang dat je de huid van je benen (en de rest van je lichaam) goed verzorgt met een vochtinbrengende Bodymelk van het merk GUINOT "longue vie pour le corps"
Hierbij raden wij ook onze goudglanzende apres soleil Grand soin aan van GUINOT in de zomer of op vakantie tijdens de wintermaanden.
Bij guur winterweer geeft [comfort zone] met haar tranquillity oil je dan weer een zijdezacht wellness gevoel.
Bij blote benen horen zomerschoenen. Maar iedereen heeft wel eens even geen tijd voor een grondige pedicure.
Zorg daarom dat je altijd een goede voetrasp ter hand hebt en een zeer goede voetcreme : lushly floral foot balm [comfort zone] in de kast hebt staan.
In tijd van nood doet dit wonderen wanneer je hielen nodig verzorgd moeten worden.
Wij staan u graag bij voor en doeltreffende behandeling.

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon