Cellulitisbehandeling Technispa | Schoonheidsinstituut Carmen

Cellulitisbehandeling Technispa

Technispa cellulitisbehandeling
Technispa cellulitisbehandeling Guinot
Technispa cellulitisbehandeling heupen

Een cellulitisbehandeling die doet wat ze belooft

Telkens iets nieuws proberen om je cellulitis weg te krijgen. Telkens weer hoopvol uitkijken naar een gladde huid. Maar telkens weer teleurgesteld zijn met het resultaat. Het is om gek van te worden! Dus zijn we op zoek gegaan naar iets dat écht werkt.

In 2005 bracht het Guinot-instituut in Parijs de geavanceerde Technispa op de markt. En deze lichaamsbehandeling werkt effectief! Eindelijk een cellulitisbehandeling die doet wat ze belooft: cellulitis afbreken, de huid verstevigen en uw silhouet stroomlijnen. Dus ook wie last heeft van een verslapte huid, bijvoorbeeld na een zwangerschap of na afvallen, is gebaat bij een behandeling met de Technispa.

Een combinatie van 3 processen die u slanker maken

De Technispa past 3 verschillende technieken toe die uw huid verstevigen en cellulitis doen verdwijnen.

  • Lipo-sculpting: Een diepe huidmassage maakt het vetweefsel los.
  • Ionisatie: Dankzij de galvanische stroom kunnen afslankende werkstoffen diep doordringen, waardoor de vetcellen biologisch "wegsmelten".
  • Spierstimulatie bevordert de afbraak van vet en afvalstoffen.

Het resultaat

Al na de 1e cellulitisbehandeling vervaagt uw sinaasappelhuid en is uw huid strakker en gladder. Uiteindelijk zult u kunnen genieten van een stevige huid en een gestroomlijnd silhouet. Bovendien verfrist en kalmeert de Technispa u en voelen uw benen na de behandeling lichter aan.

Bent u niet zeker of de Technispa iets voor u is? Bij uw eerste proefbehandeling krijgt u 20 euro korting! Dus waarom zou u nog twijfelen?

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon

Formules

Vitale benen 79,00 €
Fruity-peel 89,00 €