Epilatie | Carmen Beauty Leuven

Zacht ontharen met hars

beenepilaties - been ontharen met hars Carmen Beauty Leuven
Bovenlip epilaties - bovenlip ontharen met hars Carmen Beauty Leuven
Okselontharing - oksel ontharen met hars Carmen Beauty Leuven

Schoonheidsinstituut Carmen (Leuven) werkt voor epilaties enkel met kwaliteitsharsen om te ontharen. Zo vermijden we de kans op irritatie. Voor verschillende huidtypes bieden we diverse harsen aan. De 2 belangrijkste zijn de Monoi Tahiti hars en Natural Pine hars.

De Natural Pine hars heeft een optimale kleefkracht. Deze hars bevat extra actieve bestanddelen, die hem soepeler en minder agressief maken. Hij is ideaal om grotere oppervlakken op een zachte manier te epileren. De Monoi Tahiti hars geeft dan weer een minder pijnlijke ontharing, maar is nog steeds zeer efficiënt. De hars is in het bijzonder interessant voor epilatie in het gezicht, met name voor de bovenlip, de kin en eventueel tussen de wenkbrauwen. Even belangrijk als de behandeling zelf, is de nazorg. Na de epilatie brengen we steeds een kalmerende bodylotion aan.

Wij raden aan dat u om de 6 weken een bezoek brengt aan het schoonheidsinstituut om te ontharen. De haargroei verschilt natuurlijk van persoon tot persoon, maar voor de meeste mensen is deze periode ideaal.

Vindt u epileren lastig? En scheren nog lastiger? Dan is een definitieve ontharing voor u misschien wel een interessant optie.

Bekijk hieronder onze prijzen. 

 

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon

Formules

Epilatie wenkbrauwen 12,50 €
Epilatie bovenlip 12,50 €
Epilatie van de oksels 22,00 €
Epilatie bikinilijn 22,00 €
Epilatie wenkbauwen - bovenlip - kin 25,00 €
Epilatie armen volledig 26,00 €
Epilatie onderbenen 28,00 €
Brazilian wax voor haar 29,00 €
Epilatie bovenbenen 32,00 €
Epilatie benen volledig 44,00 €

Pagina's