Gelaatsverzorging - gezichtsbehandeling schoonheidsalon Carmen Leuven

Gelaatsverzorgingen THALION

www.carmenbeauty.be
bodycare,massages,wellness Kessel-Lo
www.carmenbeauty.be

Onze gelaatsverzorgingen

Op ieder moment in uw leven kan uw huid baten bij een professionele gelaatsverzorging. In de winter moeten we vermijden dat onze huid uitdroogt, in de zomer dat de zon haar beschadigt. Als we jong zijn willen we acné en littekentjes voorkomen, als we ouder worden moeten we actie ondernemen tegen rimpels en wallen. En altijd moeten we er rekening mee houden dat de verzorging van uw huid op uw 30e bepalend is voor haar conditie op uw 40e, de verzorging op uw 40e bepalend is voor uw huid op uw 50e enz.

Onze verschillende gezichtsbehandelingen (zie prijslijst in de kantlijn of onderaan de pagina's)

Wilt u uw huid ook thuis een kwaliteitsvolle gezichtsbehandeling kunnen geven met advies? Ontdek dan onze schoonheidsproducten in ons schoonheidssalon.

Voor ieder huidtype en voor elke leeftijd heeft Schoonheidssalon Carmen een aangepaste gelaatsverzorging. Een persoonlijke huidanalyse vooraf is altijd aan te raden. En bij Schoonheidssalon Carmen kunt u rekenen op professioneel advies. Want een schoonheidsproduct werkt pas optimaal als het door de juiste persoon op het juiste moment gebruikt wordt.

Wimpers & wenkbrauwen

U wilt uw ogen laten stralen? Dan zijn lange wimpers en mooi gevormde wenkbrauwen een must. Individuele wimperverlenging zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Ook voor netjes geëpileerde wenkbrauwen kunt u bij ons terecht.

Ook met het verven van wimpers en wenkbrauwen geeft u uw ogen extra expressie. Lees meer over onze schoonheidsbehandelingen voor wimpers & wenkbrauwen.

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon