THALION GELAATSVERZORGINGEN

KIES SAMEN MET ONS DE JUISTE BEHANDELING

bodycare,massages,wellness Kessel-Lo
Mineral Booster Vlaams-Brabant leuven
www.carmenbeauty.be

 LAAT JE PROFESSIONEEL BEGELEIDEN!

 

ABSOLUTE HYDRATATION!

In een uniek moment van ontspanning  tijdens de massage, herwint je huid  soepelheid, glans en zachtheid. 

De huid is perfect verfrist, wordt weer zacht en stralend. Het trekkerige gevoel verdwijnt, de teint straalt, de huid hervindt haar kapitaalhydratatie.

ACNICONTROL

Een zuiverende treatment tegen imperfecties. De huid is zichtbaar zuiverder en de teint hervindt haar frisheid.

ABSOLUTE JEUGD

Een gloednieuwe en intensieve anti-ageing oplossing om rimpels en huidverslapping tegen te gaan. De opvullende en gladstrijkende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een aangepaste herstructureringsmassage krijgen de gelaatstrekken een ontspannen uitstraling en worden rimpels opgevuld. Resultaat: het gezicht hervindt zijn oorspronkelijke jeugdigheid.

FIRM & LIFT

Deze complete behandeling, ideaal voor alle huiden die op zoek zijn naar stevigheid, helpt de huid haar teint en elasticiteit terug te krijgen. In het hart van deze behandeling, een unieke combinatie van actieve ingrediënten in de voorhoede van de mariene en wetenschappelijke expertise, evenals anti-rimpel en verstevigende manuele technieken. Doelstellingen: het gezicht herstructureren en opnieuw vorm geven.

CELLULAIRE VERNIEUWING

Deze resurfacing verzorging, speciaal ontwikkeld voor de rijpere, doffe en verslapte huid, is rijk aan marine AHA en enzymen. Het stimuleert intens de celvernieuwing voor een "nieuwe huid" effect. Het verhelderende effect is verbluffend.

MAGNIFICIENT WHITE

De THALION Laboratoria ontwikkelden een exclusief high-tech duo met versterkte resultaten. De gepatenteerde actieve werkstof Pylawhite®, afkomstig van een macrozeewier en het resultaat van 5 jaar onderzoek, werkt in de kern van de cellen om pigmentvlekken te verminderen en de teint helderder te maken; vitamine C pakt pigmentgebreken aan en stimuleert de collageenproductie voor een verstevigende en anti-ageing werking.De huid is steviger, de teint stralend en pigmentvlekjes vervaagd.

ANTI-AGING behandeling OCEAN SECRETS

EEN BUITENGEWONE ANTI-VEROUDERINGS GEZICHTSBEHANDELING
Om de schoonheid van elke vrouw te onthullen, hebben de Thalion laboratoria Ocean Secrets - Extraordinary Anti-ageing Facial ontwikkeld. Deze behandeling is meer dan alleen een behandeling en is het summum van de technologische knowhow van Thalion voor het bereiken van onmiddellijke resultaten en een unieke zintuiglijke ervaring.
 
Deze unieke gezichtsbehandeling is gebaseerd op een innovatieve massage die de contouren van het gezicht beeldhouwt en de huid strakker maakt. Deze echte manuele lift combineert diepe ontspannende massages met technische bewegingen om de huid opnieuw te modelleren.
 
 

 

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon

Formules

ACNICONTROL zuiverende behandeling voor het gelaat 49,00 €
Mini THALION-gelaatsverzorging snelle behandeling (exclusief epilatie )30 min. 69,00 €
ANTI-AGING OCEAN SECRETS (1 behandeling) 95,00 €
ABSOLUTE HYDRATATION (1 gelaatsverzorging) 95,00 €
Firm & lift (Gelaatsverzorging 60 min.) 95,00 €
MAGNIFICIENT WHITE (1 gelaatsverzorging) 95,00 €
CELLULAIRE VERNIEUWING (1 behandeling) 95,00 €
Microdermabrasie (1 gelaatsbehandeling) 125,00 €
ANTI-AGING OCEAN SECRETS (3 behandelingen) 257,00 €
ABSOLUTE HYDRATATION (3 gelaatsverzorgingen) 10% korting 257,00 €

Pagina's