Tranquillity welcome ritual

Tranquillity welcome ritual

Tranquillity welcome ritual

Beleef een adembenemend gevoel van rust.......het tranquillity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van elke Comfort zone behandeling.

Speciale massagetechnieken geven jouw de innerlijke rust die ze verdient.

Tranquillity is de huisgeur van Comfort zone en bestaat uit een aantal aromatische oliën, waaronder  Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor het welbehagen van lichaam en geest.

Neem nu tijd voor jezelf en ontspan in alle rust.

 

Wat schuilt er achter Comfort zone.

Het Italiaanse exclusieve merk [comfort zone] is uniek, een ultieme beleving van schoonheid en well-being.

Eind december 2008 is [comfort zone], tijdens de jaarlijkse terugkerende "Asia Award" uitreiking, opnieuw als beste spa product uit de bus gekomen. Ook in 2006 ontving [comfort zone] deze belangrijke Award. Tevens hebben zij in 2009 met het anti-aging product Skin Regenis de "Estetica Award" gewonnen van Nederland.

Huidverbetering met [comfort zone]                   

Het is een unieke behandeling van zorg en aandacht in het hectische leven van iedere dag. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden voor [comfort zone]. Dit zult u ervaren omdat we ons richten op het stimuleren van alle zintuigen; horen, zien, ruiken, proeven en voelen.

De behandelingen zijn resultaat gericht.

[Comfort zone] huidverzorgingsproducten worden ontwikkeld volgens een innovatieve en eigentijdse spa benadering en verlenen een uitzonderlijke zorg en genoegen voor onze huid en onze zintuigen. Chronoveroudering, de blootstelling aan weersveranderingen, het frequente vliegen, een stressvolle conditie van lichaam en geest en de onbeschermde blootstelling aan zon en milieuverontreiniging beïnvloeden de gezondheid en de schoonheid van onze huid.  De productie en research zit in Parma en er wordt gebruik gemaakt van alternatieve hernieuwde energie (zon, water en wind) om de CO2 uitstoot te beperken.

[Comfort zone] biedt producten en behandelingen die voordeel georiënteerd zijn: het gebruik kan volgens huidcondities en levensstijl worden aangepast, zodat elke persoon de meest efficiënte oplossing volgens haar of zijn specifieke behoefte kan vinden. Elk productsamenstelling is het resultaat van geavanceerd en constant onderzoek waarbij de wijsheid van onze natuur wordt gecombineerd met de intelligentie van de wetenschap. Door de doeltreffendheid van de speciaal geselecteerde actieve plantaardige ingrediënten en een uiterst prettige multisensoriële benadering, belooft [comfort zone] directe en op lange termijn optimale resultaten.

De produkten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt in de praktijk.

Tijdens de behandeling geven wij u enkele gebruikerstips, waarmee u de effectiviteit van de praktijk versterkt en waarmee het zichtbare resultaat zo optimaal mogelijk zal zijn. Zo beleeft u nog lang plezier aan het gebruik van [comfort zone] die doen waarvoor ze staan: effectieve huidverbetering realiseren!

A complete sense of beauty [comfort zone]; feel the beauty.

 

Reserveer nu en bel onmiddellijk op +32 (0)16 25 90 54

of schenk een waardebon