Schoonheidsinstituut Leuven - Schoonheidsspecialiste Carmen

Een passie voor beauty en wellness! Its all about you!

Schoonheidsspecialiste bij schoonheidsinstituut Carmen Leuven
Schoonheidsspecialiste bij schoonheidsinstituut Carmen Leuven

In het hartje van Kessel-Lo opende schoonheidsspecialiste Karin Fortje in 1986 de deuren van schoonheidsinstituut Carmen. Haar doel? Haar passie voor beauty en wellness overbrengen op andere mensen.

Langzaamaan groeide haar zaak uit tot een gevestigde waarde in de buurt van Leuven. En ook nu geniet zij er nog elke dag van als ze haar klanten mooier en gelukkiger kan maken.

Na veel ervaring kan ze terugblikken op een mooie evolutie van goede merken en efficiënte behandelingen.

Een woordje van Karin over haar schoonheidssalon

Mensen moeten voelen dat ze op de eerste plaats staan.Goed luisteren is hierbij van groot.Elke dag opnieuw jezelf in vraag stellen om die behandeling zo goed mogelijk uit te voeren is tegenwoordig een must!

De laatste tijd spits ik mij toe op nieuwigheden zoals het franse merk Thalion, dat vooral centraal staat voor u als klant die nood heeft aan resultaat gerichte behandeling op basis van algen en zeewater.Ook rust vinden is van cruciaal belang,vóór elke behandeling extra genieten in de lounge ruimte met aangepaste muziek. Sommige mensen komen gewoon wat vroeger om al even tot rust te komen!

Ik doe er alles aan zodat u, de klant, de ideale schoonheidsbehandeling krijgt. Een grondige huidanalyse is super belangrijk,elke keer opnieuw! Tot op heden blijf ik bewust alleen werken zonder personeel, maar met externe medewerkers voor permanente make-up en laserontharing.

Up-to-date blijven is van groot belang! Zo weten we perfect welke behandeling het meest voor u geschikt is in het hele schoonheidsgebeuren.

Om het helemaal compleet te maken hebben wij voor u een privésauna in Sint Joris-Winge . Ontspannende lichaamsverzorgingen zoals hotstonemassages en warme kaarsenmassages komen in deze omgeving volledig tot hun recht.

Ik heet u van harte welkom bij schoonheidsinstituut & saunacomplex Carmen!

Karin Fortje"